Inschrijven

Inschrijven

Zoek je een uitdagende opdracht of functie, maar vind je deze niet op onze site? Schroom niet, leg toch je CV aan ons voor. Ons aanbod van aanvragen wisselt dagelijks. Door een hoog aanvraag niveau vanuit ons klantportfolio, kan het zo maar zijn dat we op korte termijn wel een functie kunnen aanbieden die past bij jouw kennis en ervaring. Ontvangen we een aanvraag die aansluit bij jouw wensen en jouw profiel, ontvang je van ons per email deze aanvraag zodat je direct kunt reageren.

Jouw CV

Stuur je cv bij voorkeur in, in Word-formaat. Dat kun je doen via het contactformulier rechts. Dit formulier is overigens alleen bedoeld voor nieuwe inschrijvingen of voor het uploaden van nieuwe cv’s.

Wil je reageren op een vacature? Doe dat dan via de publicatie van deze vacature. Onderaan de vacaturepagina heb je de mogelijkheid om te reageren.

Bereikbaarheid

Wij zijn misschien niet 24 x 7 bereikbaar, maar het scheelt niet veel. Of je nu een CV opstuurt of informatie wilt hebben over een vacature, we zijn altijd goed bereikbaar. Ook ’s avonds. Dat we goed bereikbaar zijn, snel en duidelijk reageren, krijgen we ook terug van onze kandidaten. Mede daardoor ervaren zij onze dienstverlening als zeer prettig.

  • Gelieve maximaal 4 expertisegebieden van het Financieel Domein te kiezen welke het beste aansluiten op uw kennis en vaardigheden.
  • Beschikbaarheid per week
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.