Over ICQ-Finance Profs

Altijd de juiste Finance professional voor de juiste opdracht!

ICQ-Finance Profs is dé partner voor overheden, multinationals en MKB+ bedrijven in Nederland op het gebied van tijdelijke personele ondersteuning op financieel gebied.

De financiële markt is in beweging

Het Financiële Domein wordt steeds meer data gedreven. Nieuwe competenties en kennis zijn nodig om als Finance professional geautomatiseerde datastromen te beheersen (proces en analyse) en om als controller hierop te auditen. Ook de ‘zachtere’ kerncompetenties en sociale vaardigheden worden steeds belangrijker. Het gaat er in toenemende mate om wat je als mens kunt toevoegen aan alle technologie en hoe dat in organisaties tot de wenselijke resultaten leidt. Alle ICQ-Finance professionals beschikken over deze competenties en zijn snel en flexibel inzetbaar.

Voor kandidaten: Betrokken dienstverlener

Ben jij op zoek naar een mooie opdracht waar jij het verschil kan maken? Wil jij aan de slag met uitdagende projecten bij een breed scala aan opdrachtgevers? Jezelf continu ontwikkelen én verrijken met nieuwe kennis? We seek you!

ICQ-Finance Profs is al jarenlang actief in arbeidsbemiddeling, hierdoor weten we exact wat er speelt in de markt. Bovendien begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk een passende opdracht voor jou is. Wij staan zowel bij kandidaten als bij opdrachtgevers bekend om onze persoonlijke aanpak, luisteren naar je wensen en zijn erop gebrand om deze voor jou om te zetten in een klinkend resultaat, namelijk een uitdagende opdracht. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring verder te vergroten met opleidingen op jouw vakgebied en interesse. Laten we binnenkort kennismaken!

Voor bedrijven: Adviseur, kennishuis en bemiddelaar

Tijdelijk extra capaciteit en deskundigheid nodig op gebied van Finance? Op zoek naar een sparringpartner of adviseur op financieel gebied?
Wij kunnen je van dienst zijn. ICQ-Finance Profs kent de arbeidsmarkt, de beste professionals, de actuele wet- en regelgeving én de sectoren waarin onze opdrachtgevers opereren.

Door onze allround kennis, jarenlange ervaring en passie voor ons vak zijn wij in staat tijdig de juiste kandidaat te leveren voor tijdelijke extra capaciteit en/of aanvullende deskundigheid, zowel t.b.v. reguliere, specialistische of managementactiviteiten als voor projecten.
Of het nu gaat om tijdelijke vervanging van een zieke werknemer of wanneer er een speciaal project moet worden gerealiseerd, ICQ-Finance Profs heeft altijd de beste kandidaten voor de job. Wij beschikken over een omvangrijk netwerk aan vaste en flexibele professionals die inzetbaar zijn om jouw organisatie te ondersteunen. ICQ-Finance Profs mobiliseert deskundigheid, vakkundig, met hoge kwaliteit en tegen marktconforme tarieven.

Expertisegebieden en ervaring

Wij beschikken over talenten met de juiste expertise op alle functies en ervaringsniveaus, in de volle breedte van het Financiële Domein. Dit omvat onder meer de expertisegebieden:

– Financial Control
– Business Control
– Project Control
– Risico management
– Auditing
– Financieel Advies
– Financiele Administratie
– Debiteuren Beheer

‘Met mijn know-how van de financiële markt voeg ik waarde toe aan ICQ-Finance Profs en aan de ICQ-Groep. Zo zijn we als team in staat om de vraag naar tijdelijke extra capaciteit en deskundigheid, ook binnen het domein Finance, bij onze opdrachtgevers te voldoen’

– Ronald Ostermann, directeur ICQ-Finance Profs .

Meer weten over ICQ-Finance Profs en wat we voor jou en/of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Ronald Ostermann via 06-52 02 19 58 of ronald@icq-financeprofs.nl.

Onze (kern)waarden

Dienstbaar

Betrokken

Bevlogen

Welzijn

Deskundig

Kwaliteit

Menselijke Maat

MVO